Monturen

Als het om onze monturen gaat, hechten we veel belang aan service en kwaliteit. Doordat wij niet de grote merken najagen, onderscheiden wij ons: we gaan op zoek naar brillenmerken die degelijk gemaakt zijn en een goede service bieden.

Mocht je montuur onverhoopt stuk gaan en er bijvoorbeeld geen wisselstukken meer te verkrijgen zijn in ons assortiment, dan proberen we je bril alsnog te herstellen. Op die manier kan je nog een tijdje verder met je bril of kan je rustig uitkijken naar een nieuw montuur.

Belangrijk voor ons is de duurzaamheid van de materialen waaruit de brillen gemaakt zijn. Ins ons assortiment van merken hebben we onder andere brillen die gemaakt worden van plastic dat uit de zee gehaald wordt (Sea2see). We verkopen ook brillen die gemaakt worden uit plantaardige materialen, waaronder hout (Feb 31st, Einstoffen), bio-based (Neubau, ECO) en leisteen (Einstoffen). Onze vaste waarde MODO heeft een prachtig verhaal: voor elke bril die verkocht wordt, wordt er een kind in de derdewereldlanden geholpen met een bril of oogoperatie! ECO, een merk dat ook verkocht wordt door MODO, plant voor elk verkocht montuur een boom. Zij helpen boeren in derdewereldlanden zo op weg.