Lenzen

Als je niet steeds een bril wil dragen, kan je kiezen voor contactlenzen. We houden rekening met je wensen en kiezen op die manier de juiste lenzen voor jou. Wil je hoofdzakelijk lenzen dragen of bijvoorbeeld enkel tijdens het sporten? Samen bekijken we of daglenzen, tweewekelijkse lenzen of maandlenzen geschikt zijn voor jou.

Op zoek gaan naar de gepaste lenzen voor jou is zoals de zoektocht naar een degelijk paar schoenen. Niet alle paren zijn even geschikt voor jou. Daarom gaan wij eerst meten. We bekijken je ogen, meten je traanvocht, meten de kromming van je oog en meten je zicht nog eens na. Met al deze gegevens gaan wij op zoek naar gepaste contactlenzen voor jou. We laten je deze uitproberen. Vervolgens controleren we ze voor je er definitief mee naar huis gaat. We begeleiden je ook graag bij het onderhoud en het in- en uitbrengen van je contactlenzen. Een jaarlijkse controle van je lenzen is aangewezen.

Eens we de geschikte lenzen voor jou gevonden hebben, kun je deze makkelijk online bijbestellen via ons contactformulier.