Contact

Contact met ons opnemen? Online lenzen bestellen? Dat kan via onderstaand contactformulier. Je kan ons ook telefonisch bereiken of langskomen in de winkel. Wij helpen je graag verder.

Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen.

  Optiek Gielissen
  Stationsstraat 96
  3400 Landen
  011 83 19 03

  ONR: BE0863.257.240

  Openingsuren
  Din – vrij: 09u00‐12u00 | 13u30‐18u00
  Zaterdag: 09u00‐12u00 | 13u30‐17u00
  Op afspraak

  Veelgestelde vragen

  Er zijn monturen waar men vijftig stuks of meer per uur van maakt. Daarnaast zijn er monturen waarvan het productieproces vijf dagen in beslag neemt. Het verschil ligt hoofdzakelijk in de gebruikte materialen en het vakmanschap.
  Ook wij controleren je zicht indien je dat wenst. Uiteraard verwijzen we je door naar de oogarts als je ogen een medisch onderzoek nodig hebben.
  Als je een afspraak maakt, ben je zeker dat je niet lang hoeft te wachten voor dat je aan de beurt bent. Je kan op een willekeurig moment tijdens de openingsuren langskomen en ook dan zullen wij ons best doen om je te helpen.
  Monturen hoeven helemaal niet duur te zijn, wij hebben ze in alle prijsklassen. Uiteindelijk beslist je zelf hoeveel je wil uitgeven. Monturen zijn vergelijkbaar met auto's: hoe meer accessoires, hoe hoger de prijs.
  Ja, er zijn enorme verschillen in glaskwaliteit. Wij staan erop om kwaliteit te verkopen van producenten waar we direct contact mee hebben. Ook kan je bij ons comfortverhogende glazen kopen die gemaakt zijn met de laatste nieuwe technieken.
  Optiek Gielissen heeft als erkende opticien een RIZIV-nummer, waardoor we voor je officiële terugbetaling kunnen zorgen. Een aantal terugbetalingen moeten ook vergezeld zijn van een voorschrift van de oogarts, dit leggen we je graag uit als je ons bezoekt. Wij zijn erkend door alle mutualiteiten.
  Je krijgt op alle monturen één jaar garantie op fabricagefouten. Bij sommige duurdere monturen hoort zelfs een garantie van twee jaar.
  Bij glazen geldt hetzelfde als bij monuturen: je krijgt garantie op fabricagefouten. Op beschadigingen die je zelf veroorzaakt kunnen we je helaas geen garantie bieden. Onze topreeks multifocale glazen kan je wel tot twee maanden lang gratis omruilen.
  Optiek Gielissen is al meer dan 35 jaar een erkende lensaanpasser. Eerst en vooral controleren we of je geschikt bent om lenzen te dragen. Dit gebeurt zelden, maar soms kan het niet. Ook leren we je de contactlenzen te manipuleren en onderhouden zodat je die in alle veiligheid kan dragen. Wij verkopen enkel lenzen aan ervaren lensdragers. Lenzen zijn geen gadgets en kunnen bij onervaren kopers tot oogletsels leiden. Dit willen we uiteraard voorkomen.